Prizmabet Aksiyon RPG, Banishers: Ghosts of New Eden Duyuruldu

Prizmabet Focus Entertainment, Life is Strange’in üreticilerinden yeni bir aksiyon RPG’si olan Banishers: Ghosts of New Eden’ı duyurdu.


Prizmabet 

 
Focus Entertainment, Life is Strange’in üreticilerinden yeni bir aksiyon RPG’si olan Banishers: Ghosts of New Eden’ı duyurdu. Ek olarak yayıncı, oyunun aşağıda bulabileceğiniz ilk fragmanını paylaştı.
 
Fragman, çoğunlukla sinematik görüntüler içeriyor. Ancak videonun sonlarına doğru birkaç saniyelik oynanış görüntüleri görüyoruz.
 
Focus Entertainment, Banishers: Ghosts of New Eden’i 2023 yılında Steam üzerinden PC için piyasaya sürmeyi planlıyor. 
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
New Eden, 1695. Antea Duarte ve Red mac Raith, hayaletlerin tehdidinden korumaya yemin eden hayalet avcılarıdır. Feci bir son görevin ardından ölümcül şekilde yaralanan Antea, nefret ettiği ruhlardan biri olur. Çift, Kuzey Amerika’nın lanetli vahşi doğasında çaresizce Antea’yı içinde bulunduğu yeni kötü durumdan kurtarmanın bir yolunu arar.
 
İki kader aşığı arasındaki güzel, samimi ve güçlü bir hikayeye kendinizi kaptırın. Sürgüncüler olarak, New Eden topluluklarının hayatlarına girin. Doğaüstü yaratıklar ve eski sırlarla dolu zengin bir dünyada unutulmaz vakaları çözün. Canlılara eziyet eden ruhları yenip kovmak için zekanızı kullanın veya Antea’nın ruhani güçleri ile Red’in cephaneliğini birleştirin.
 
Fragman Videosu
 
 

Prizmabet Dark Souls’tan ilham Alan Bleak Faith: Forsaken için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Prizmabet Yeni fragmanda oyun içerisinde çeşitli oynanış görünümleri, dövüş animasyonları ve daha fazlası gösteriliyor.

 
Dark Souls’tan ilham alan aksiyon rol yapma macera oyunu Bleak Faith: Forsaken için yeni resmi oynanış fragmanı yayınlandı. Geliştiriciliğini Miso Vukcevic ve Mirko Stanic’in üstlendiği bu yapım ilk olarak Ağustos 2019’da Kickstarter tarafından finanse edildi. 
 
Üçüncü şahıs bir açık dünya hayatta kalma tasa aksiyon rol yapma oyunu için yayınlanan yeni fragmanda oyun içerisinde çeşitli oynanış imgeleri, dövüş animasyonları ve daha fazlası gösteriliyor.
 
Oyun daha önce birçok sefer ertelendi
 
 
 
İlk olarak 2021 yılında çıkması planlanan aksiyon rol yapma oyunu Bleak Faith: Forsaken, 2022’nin ikinci çeyreğinde PC’ye çıkış yapacaktı. Şu ana kadar çıkış yapmayan üretimin artık 2023 yılı içerisinde yayınlanacağını varsayabiliriz.
 
Bleak Faith: Forsaken, Dark Souls’ta olduğu üzere güçlü bir dövüş sistemine sahip olacak. Yapacağınız her atılım oyun içerisinde çok ehemmiyet arz edecek. Oyunda düşmanlara karşı vereceğimiz tepkiler, savunma biçimleri, gerçek vakitte savuşturma – saldırma ve kaynak yönetimi her vakit dikkat etmemiz gereken ögeler ortasında yer alacak.
 
İşte fragman videosu
 
 

Prizmabet Metal: Hellsinger PS4 ve Xbox One Konsolları için Çıkış Yaptı

Prizmabet PS4 ve Xbox One sürümleri 1.5 güncellemesini de kapsıyor.

 
İlk olarak PlayStation 5, Xbox Series ve PC için yayınlanan ritim tabanlı birinci şahıs nişancı oyunu Metal: Hellsinger, artık PS4 ve Xbox One konsolları için çıkış yaptı. Daha önce çıkış yapan sürümler ile birlikte çıkış yapması planlanan oyun şu anda yeni konsol desteklerine kavuştu.
 
Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders tarafından oyunculara sunulan yeni PS4 ve Xbox One sürümleri 1.5 güncellemesini de kapsıyor. Yeni güncelleme ise en yüksek zorluk seviyesi olan “Archdevil”in yanı sıra yeni silah görünümleri ve kombinasyonlarını oyuna dahil ediyor.
 
Yeni güncelleme oyuna birçok özelliği dahil ediyor
 
 
 
1.5 yaması ile eklenen Archdevil, Lamb, Goat ve Beast’ten sonra dördüncü ve en yüksek zorluk seviyesi olarak karşımıza çıkıyor. Archdevil, oyuncuların sonlarını zorlayan tipten bir zorluk. Bu seviyede oyuncuların üzerlerine daha fazla ve daha güçlü iblisler geliyor.
 
Yeni zorluk seviyesi dışına oyuna yeni bir Seçkin Seraph iblisi de ekleniyor. Ek olarak oyuncuya avantajlar sağlamak için yeni kombinasyonlar da sunuluyor. Bir düşmanı öldürdükten sonra öbür birini öldürmek üzere ardışık öldürücü vuruşlarda oyuncuya ek öfke ve puan kazandırıyor.
 
Metal: Hellsinger biz oyunculara ritim tabanlı bir fps deneyimi sunuyor. Oyunda ritme göre ateş ediyor ve düşmanları alt etmeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde şeytanlar, her çeşitten silah ve heavy metal müzik yer alıyor.

Prizmabet The Last of Us Part I PC Çıkış Tarihi Kesinlikle Oldu

Prizmabet Oyunun Steam sayfası açılmış durumda ve ön siparişler şu anda mevcut.

 
İlk olarak 2 Eylül’de yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naugthy Dog tarafından PlayStation 5 konsolları için yayınlanan aksiyon macera oyunu The Last of Us Part I’in PC çıkış tarihi açıklandı. Oyunun PC sürümü 3 Mart 2023’te Steam ve Epic Games Store üzerinden 59.99$ (599,00 TL) fiyat ile çıkış yapacak.
 
Oyunun Steam sayfası açılmış durumda ve ön siparişler şu anda mevcut.
 
– Steam sayfası
 
Yeniden düzenlenmiş sürüm PC’ye geliyor
 
 
 
Aslına sadık kalınarak hazırlanan bu tekrar düzenlenmiş PC sürümünde, uygunlaştırılmış kontroller ve genişletilmiş erişilebilirlik seçenekleri yer alacak. Bu sürüm, orjinal deneyim tamamıyla elden geçirilmiş biçimiyle karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra, geliştirilmiş efektler ve geliştirilmiş keşif ve dövüş sistemi de oyunda yer alacak.
 
The Last of Us, 200’den fazla Yılın Oyunu mükafatını kazanan bir üretim olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda Joel ve Ellie’nin duygusal hikaye anlatımı ve akılda kalan karakterler yer alıyor.
 
The Last of Us Part I PC çıkış tarihi fragmanı
 
 

Prizmabet Death Stranding 2 Resmi Olarak Duyuruldu

Prizmabet DS2, Decima oyun motoru ve Guerrilla Games ile iş birliği içerisinde geliştiriliyor.

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Kojima Productions, Death Stranding 2’yi PlayStation 5 için duyurdu. Oyunun çıkış tarihi açıklanmadı. DS2, Decima oyun motoru ve Guerrilla Games ile iş birliği içerisinde geliştiriliyor.
 
Death Stranding 2, Hideo Kojima tarafından, yazılacak, yönetilecek ve tasarlanacak. Şimdiye kadar açıklanan başroller içerisinde Norman Reedus, Lea Seydoux, Elle Fanning, Shioli Kutsuna ve Troy Baker yer alıyor. 
 
DS2 geliyor
 
 
 
Deneyimli oyun imalcisi Hideo Kojima, bu ayın başlarında “yeni bir yolculuğa” başlamakla ilgili bir Twitter gönderisi attıktan sonra bir sonraki oyununu The Game Awards’ta resmen duyurdu ve tanıttı. Bu oyunun geliştirildiği daha evvel Norman Reedus tarafından aylar öncesinden açıklanmıştı.
 
Öte yandan Kojima,  The Game Awards etkinliğinde Death Stranding 2 ile bir arada öbür bir oyun üzerinde de çalıştığını doğruladı. Bu muhtemelen bir mühlet evvel Xbox konsolları için doğrulanan yeni bir imal olacak.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Prizmabet Final Fantasy XVI’nın Çıkış Tarihi Açıklandı

Prizmabet Daha önce birçok bilgi paylaşılan FF serisinin yeni oyunu 22 Haziran 2023’te PlayStation 5 için çıkış yapacak.

 
Square Enix tarafından oyunculara sunulacak olan Final Fantasy serisinin yeni oyunu Final Fantasy XVI’nın çıkış tarihi aşikâr oldu. Daha önce birçok bilgi paylaşılan FF serisinin yeni oyunu 22 Haziran 2023’te PlayStation 5 için çıkış yapacak.
 
Serinin yeni ana oyunu geliyor
 
 
 
Final Fantasy serisinin yeni ana oyunu olacak Final Fantasy XVI, tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu olarak gelecek. Oyunun kıssa modu sadece dövüş zorluğunu azaltmayacak birebir vakitte oyunculara çabayı kolaylaştırmak ismine çeşitli erişilebilirlik özellikleri ve donanabilecek bir dizi eşya sunacak. İki modun da hikaye içeriği tıpkı olacak. Ek olarak kıssa modu kolay değil standart bir zorluğa sahip olacak.  
 
Öte yandan geçtiğimiz süreçte yönetici Hiroshi Takai, oyunun ana hikayesinin 35-40 saat süreceğini de söyledi. 
 
Yayınlanan fragman
 
 

Prizmabet Cyberpunk 2077: Phantom Liberty – Idris Elba’lı Fragman

Prizmabet Idris Elba, oyunda Amerika Birleşik Devletleri FIA Temsilcisi Solomon Reed olarak karşımıza çıkıyor.

 
CD Projekt RED açık dünya aksiyon macera oyunu Cyberpunk 2077 için yeni bir genişleme paketini yayınlamaya hazırlanıyor. Bu süreçte birçok bilgi ve fragman yayınlıyor. Artık ise takım, Idris Elba’yı Amerika Birleşik Devletleri FIA Temsilcisi Solomon Reed olarak tanıtan yeni bir tanıtım fragmanı paylaştı. Idris Elba, İngiliz oyuncu ve üretimci olarak karşımıza çıkıyor.
 
Genişleme paketinde Solomon ile misyonlara çıkabileceksiniz
 
 
 
Cyberpunk 2077 için yayınlanacak olan yeni genişleme paketi Phantom Liberty’de biz oyuncular olarak Solmon Reed ile bir kadro oluşturabileceğiz. Bu takım ile çeşitli casusluk ve hayatta kalma vazifelerine dahil olacağız.
 
Ek paket, Night City’ye yeni bir yer getirecek ve yeni bir karakter takımını oyunculara sunacak. Hollywood yıldızı Keanu Reeves, Johnny Silverhand’in rolünü yine canlandıracak. 
 
Cyberpunk 2077 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam, Epic Games ve GOG üzerinden PC için mevcut. Phantom Liberty genişleme paketi ise 2023’te PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. 
 
Idris Elba’lı fragman
 
 

Prizmabet The Lords of the Fallen için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Prizmabet The Lords of the Fallen, 2023’te geliyor.

 
Yayıncı CI Games ve geliştirici Hexworks tarafından oyunculara sunulacak souls-like aksiyon rol yapma oyunun The Lords of the Fallen için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Yeni oynanış fragmanı içerisinde oyun içerisinde çeşitli ortamlar, görüntüler, zindanlar, orta sinematikler, dövüş sekansları, karakter animasyonları ve daha fazlası yer alıyor.
 
The Lords of the Fallen, 2023’te geliyor
 
 
 
The Lords of the Fallen kasvetli ve karanlık bir fantezi dünyasında geçen rol yapma aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyunda efsanevi bir Kara Şövalye olarak kötücül ilah Adyr’i alt etmek için büyük bir uğraşa atılacağız. 
 
Oyun içerisinde iç içe geçmiş dünyalar, kendi efsanemizi yaratacağımız bir macera, süratli, şiddetli, akıcı bir taktik çaba sistemi, çevrimiçi çok oyunculu mod, öldükten sonra öbür bir alemde dirilme ve daha fazlası yer alacak.
 
The Lords of the Fallen, 2023’te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Prizmabet Remnant 2 Resmi Olarak Duyuruldu

Prizmabet Remnant II, Remnant: From the Ashes’ın devamı niteliğinde olacak.

 
Yayıncı Gearbox Publishing ve geliştirici Gunfire Games, Remnant: From the Ashes’ın devamı niteliğinde souls-like aksiyon rol yapma oyunu Remnant II’yi duyurdu. Oyun, 2023’te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
Devam oyunu 2023 yılı içerisinde geliyor
 
 
 
Remnant II, karanlık bir dünyayı bizlere sunacak. Bu oyunun dünyasında yeni ölümcül yaratıklar ve ilah gibisi işverenler – bosslar yer alacak. Çok satan birinci oyun Remnant: From the Ashes’ın devamı niteliğindeki bu imali tek başımıza yahut iki arkadaşımızla birlikte oynayabileceğiz.
 
Oyunda ilerlemek için şiddetli düşmanların üstesinden gelmeye çalışacak ve insanlığın yok olmasını önleyeceğiz. Tüm bunları başarmak ve hayatta kalmak için de kendi marifetlerimizi geliştirebilecek ve oluşturduğumuz takımla birlikte yola koyulacağız.
 
Oyun içerisinde ağır aksiyon sekansları, keşfedilecek yeni dünyalar, tekrar oynanabilirlik seçenekleri, yeni ilerleme sistemi ve daha fazlası yer alacak.
 
– Steam sayfası
 
Remnant 2 duyuru fragmanı
 
 

Prizmabet Activision, Crash Team Rumble’ı Resmi Olarak Duyurdu

Prizmabet Crash Team Rumble, Crash Bandicoot evreninden çok oyunculu bir imal.

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Toys for Bob, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için dörde karşı dört (4v4), grup tabanlı çevrimiçi çok oyunculu imal Crash Team Rumble’ı duyurdu. Oyun 2023 yılı içerisinde çıkış yapacak.
 
Crash Bandicoot evreninden çok oyunculu bir yapım
 
 
 
Crash Team Rumble, Crash Bandicoot’un cihanında geçecek. Biz oyunculara dörde karşı dört, ekip tabanlı çevrimiçi çok oyunculu bir tecrübesi sunacak. Oyun içerisinde Crash, Dingodile ve daha fazla karakteri seçebileceğiz. Her bir karakterin kendine has gücü, özelliği ve oyun usulü bulunacak.
 
Oyuncular bu üretimde çeşitli arenalarda kadro kuracak ve dörde karşı dört rekabet edecek. Oyun içerisinde çeşitli etkinlikler bulunacak ve takımlar oyunu kazanmak için bir yandan kendi bölgesini savunacak öteki yandan ise baskı yaparak Wumpa meyvesini toplamaya çalışacak. En fazla Wumpa meyvesini toplayan kadro kazanacak.
 
Tanıtım fragmanı