Başakşehir’de Batuhan Çelik, Adnan Januzaj, Gent Maçı Sonrası Konuştu

UEFA Konferans Ligi rövanş maçında sahasında Gent’e farklı kaybederek turnuvaya veda eden Başakşehir’de Batuhan Çelik, Adnan Januzaj maç sonu değerlendirmede bulundu.

AJANSSPOR – HABER

Başakşehir ile Gent, UEFA Konferans Ligi son 16 turunda rövanş maçında karşılaştı. Gent ile deplasmanda oynanan mücadele 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Başakşehir, sahasındaki maçı 4-1 kaybederek Avrupa kupalarına veda etti.

Karşılaşma sonrası Başakşehir’de Batuhan Çelik ile Adnan Januzaj, 6 dakikada 4 gol yemelerinin motivasyonlarının düşmesine neden olduğunu söyledi.

Batuhan Çelik: “Motivasyonumuzu toparlayamadık”

İlk olarak söz alan Başakşehir’in 18 yıl yaşında oyuncusu Batuhan Çelik, “Bana şans verdiği için Emre hocama teşekkür ederim. Bu maça çok iyi çalışmıştık. İyi de gidiyorduk ama üst üste gelen gollerle dağıldık. Motivasyonumuzu toparlayamadık.” dedi.

Januzaj: “Golümün aslında hiçbir önemi yok”

Başakşehir’in tek golünü atan Belçikalı orta saha oyuncusu Januzaj ise yenilgi sonrası şu ifadeleri kullandı:

“Golümün aslında hiçbir önemi yok. Geçmeyi çok fazla istiyorduk. Şimdi önümüzde lig maçları ve Türkiye Kupası’nda Galatasaray maçı var. Çalışmaya devam edeceğiz.”

Öte yandan maçta goller; 31., 32. ve 34. dakikalarda Orban, 37. dakikada Cuypers ve 88. dakikada Januzaj’den geldi.

Orban Avrupa Kupaları rekorunu kırdı

3 dakika 24 saniye içinde 3 gol atan Emmanuel Gift Orban, Avrupa kupaları tarihinin en hızlı hat-trickini yapan oyuncusu oldu.

Grupları 3 gol yiyerek tamamlayan Başakşehir, Gent karşısında önlem alamadı ve 130 dakikada 5 gol yedi.

Real Madrid – Liverpool Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile Liverpool karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Real Madrid – Liverpool maçının canlı izle linki haberimizde.

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi, dev mücadeleye sahne oluyor. Son 16 turunda eşleşen Real Madrid ile Liverpool ikinci kez karşı karşıya geliyor. Real Madrid, İngiltere’de oynanan ilk maçta büyük bir avantajla dönmüştü. İspanyol dev, kendi sahasında turu geçmeyi hedefliyor.

Real Madrid – Liverpool maçının tarih ve saati

Real Madrid ile Liverpool arasındaki Şampiyonlar Ligi maçı 15 Mart 2023 Çarşamba günü, saat 23.00’te başlayacak.

Real Madrid – Liverpool maçını canlı yayınlayacak kanal

Real Madrid – Liverpool maçı EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

MAÇI AJANSSPOR MAÇ MERKEZİNDEN CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA

İlk maç Real dağıttı

Eşleşmenin ilk maçı Anfield’ta oynandı. Liverpool, kendi sahasında Real Madrid’e 5-2 kaybetti. Real, İngiltere’den büyük bir avantajla döndü.

Başakşehir’de Emre Belözoğlu, Gent Yenilgisi Sonrası Konuştu

UEFA Konferans Ligi rövanş maçında sahasında Gent’e yenilerek turnuvaya veda eden Başakşehir’de teknik direktör Emre Belözoğlu maç sonu değerlendirmede bulundu.

AJANSSPOR – HABER

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi rövanş maçında sahasında Gent’e farklı kaybederek turnuvaya veda etti.

Karşılaşma sonrası Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

“Oyun iştahı konusunda teşekkür ediyorum”

İlk olarak mücadeleden dolayı futbolcularına teşekkür eden Belözoğlu, “Çok üzgünüm. 14. maçımızı oynadık. 8 galibiyet aldık. Kulübümüzün 50 maçta 17 galibiyeti var. Bu ikinci mağlubiyetimiz oldu. Ne yazık ki yenilmek konusunda da acı verici senaryolar… Oyunculara kapasitelerince gösterdikleri istek, arzu ve oyun iştahı konusunda teşekkür ediyorum.” dedi.

“Üzgünüm”

Yenilgiden dolayı özür dileyen genç teknik adam, “Bugün de doğru bir stratejisiyle başladık. Ama bu tempoyu yakalama konusunda bize göre daha genç ve dinamik takım vardı. Buraya gelip destekleyen herkesten özür diliyorum. Ülke puanına iyi hizmet eden takımlardan biriydik. Çeyrek finale kalmak isterdik. Olmadı. Üzgünüm.” dedi.

“Teknik adamlıkta bunları yaşamak da varmış”

Gent’in hem oyuncu hem de oyun kalitesi olarak kendilerinden daha üstün olduğunun altını çizen Emre Belözoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Oyuncu tipi, oyun anlayışı, ritmi… Bunların tek sebebi oyun, oyuncu değil de depremin getirdiği ara, 6. günde 3. maçımıza çıktık. Ortalama yaşımızı düşündüğümüzde 1 gün sonra oynamak bile daha iyi olabilirdi. Teknik adamlıkta bunları yaşamak da varmış. Galatasaray maçında da böyle olmuştu, geldiler gol yedik, geldiler gol yedik.”

“Avrupa’nın çok önemli oyuncularından biri olacak”

Maçta 3 dakika 24 saniye içinde 3 gol atan Emmanuel Gift Orban, Avrupa kupaları tarihinin en hızlı hat-trickini yapan oyuncusu oldu.

Orban’a da değinen Belözoğlu, “Karşımızda Avrupa futbolunun çok önemli oyuncularından biri olacak bir futbolcu var. Oyuncu ve oyun kalitesi olarak bizden daha iyi bir takım vardı, bunu kabul edelim.” dedi.

Gift Orban dikkatleri üzerine çekti

Gent’in forvet oyuncusu son dönemde yükselen grafiğiyle dikkat çekiyor. 20 yaşındaki forvet, son lig maçında Zulte Waregem karşısında 4 gol buldu. Başakşehir ile oynanan ilk maçta da Orban takımının golünü bulan isimdi.

6 günde 8 gol bulan forvet bir anda piyasanın dikkatini çekti.

(ÖZET) Frutti Extra Bursaspor – Umana Reyer Venezia maç sonucu: 73-89

7DAYS EuroCup normal sezonunun A grubu 16. hafta karşılaşmasında temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, Reyer Venezia’ya 73-89 mağlup oldu. İşte maçın yazılı özeti

AJANSSPOR – HABER

7DAYS EuroCup’ta 7. hafta karşılaşmasında A Grubu’ndaki temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, Umana Reyer Venezia deplasmanında sahaya çıktı. TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi temsilcimiz 73-89 kaybetti.

Onuralp Bitim’in çabası yetmedi

Karşılaşmada Bursaspor’da Onuralp Bitim 23 sayı, 5 ribaund, 2 asistle oynarken, Zach Auguste 16 sayı kaydetti.

Michael Bramos durdurulamadı

Konuk ekip Umana Reyer Venezia’da özellikle son periyotta çok etkili olan Michael Bramos 24 sayıyla yıldızlaşırken, Jayson Granger 16 sayıyla galibiyette önemli bir pay sahibi oldu.

Bursaspor’dan 9. yenilgi

Bu sonuçla birlikte Venezia 16. maçında dokuzuncu kez kazanırken, Bursaspor ise 16. maçında dokuzuncu kez kaybetti.

Frutti Extra Bursaspor – Umana Reyer Venezia maçı çeyrek skorları

  • 1. çeyrek: 29-24
  • 2. çeyrek: 47-45
  • 3. çeyrek: 64-63
  • 4. çeyrek: 73-89

AEK – Galatasaray NEF: 92-78 (Maç Sonucu – Yazılı Özet)

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde AEK ile Galatasaray NEF karşılaştı. Sarı-Kırmızılılar deplasmanda 92-78 kaybetti. Maç sonucu, çeyrekler, maçın yazılı özeti.

AJANSSPOR HABER

FIBA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda temsilcimiz Galatasaray NEF, Yunan ekip AEK ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, deplasmanda oynadığı mücadeleyi 92-78 kaybetti.

AEK, depremzedeler için toplanan bağışı Galatasaray’a verdi

Karşılaşma öncesi düzenlenen seremonide AEK yöneticileri, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerden etkilenen vatandaşlar için yapılan bağışı Galatasaray Nef yetkililerine takdim etti.

Maça iyi başladı

Galatasaray NEF, Olimpiako Gymnastirio Ano Liosia’da oynanan maça iyi başlayan taraf oldu. Temsilcimiz, mücadelenin ilk bölümünde 31 sayı atarken, potasında ise 29 sayı gördü.

Galatasaray ilk yarıda 1 farkla önde

Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde Galatasaray NEF, AEK’ya 16-15 kaybetti. Fakat Sarı-Kırmızılılar soyunma odasına 1 sayı önde gitmeyi başardı.

AEK ikinci yarıya iyi çıktı, Cimbom umudunu korudu

Ev sahibi olmanın avantajını kullanan AEK, Galatasaray karşısında ikinci yarıya daha iyi başladı. Yunan takım, üçüncü çeyrekte 18 sayı kaydetti. Temsilcimiz ise 15 sayıda kalarak, genel skorda avantajı AEK’ya verdi. Sarı-Kırmızılılar son periyoda 1 sayıda geride girdi.

Galatasaray son periyot dağıldı

Galatasaray NEF, karşılaşmanın son çeyreğinde adeta dağıldı. AEK’dan 29 sayı yiyen temsilcimiz karşılık veremedi. Galatasaray NEF, son periyotta 17 sayıda kaldı. Böylece AEK, mücadeleyi son çeyrekteki üstün performansıyla aldı.

AEK lider, Cimbom üçüncü

Bu maçın ardından 5 maçta 4. galibiyetini alan AEK, K Grubu’nda liderlik koltuğuna oturdu. Galatasaray NEF ise 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ile 3. sırada bulundu.

Milli Futbolcu Enes Ünal, Getafe’de Ayın Oyuncusu Seçildi

Son dakika haberleri | La Liga ekiplerinden Getafe’de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal, ayın futbolcusu seçildi. İşte tüm detaylar…

İspanya La Liga kulüplerinden Getafe’de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal, takımında ayın futbolcusu oldu.

Getafe’nin sponsor markası tarafından, taraftarların oylarıyla seçilen ayın futbolcusuna layık görülen Enes Ünal, kulübünün resmi sitesinde açıklamalarda bulundu.

“Taraftarların bana layık gördüğü bu ödüle karşılık vermeye çalışıyorum”

Enes, “Taraftarların bana layık gördüğü bu ödüle her zaman sahada karşılık vermeye çalışıyorum. Sahada gerek kendim gerekse takım için en iyisini verebilmek için kendimi daha geliştirecek çalışmalara odaklanıyorum” dedi.

“Bizim için her maç final”

Ligde kalma mücadelesi veren Getafe’nin kendisiyle aynı durumda olan Sevilla ile 19 Mart pazar günü sahasında oynayacağı maçı da değerlendiren Enes, “Bizim için her maç final. Ben kişisel olarak son 5 yıldır, çok zor olan bu ligde kalmak için bu maçları oynuyorum. Pazar günü çok güzel bir final bizi bekliyor.” şeklinde konuştu.

Krallıkta 2. hedef kulübün en golcüsü olmak

Bu sezon Getafe’nin gollerin yarısını atan, 12 golle takımın en golcü, La Liga’nın da gol krallığı yarışında Robert Lewandowski’den sonra ikinci sıradaki ismi olan Enes, kulüp tarihinin en fazla gol atan futbolcusu olma yolunda ilerliyor.

Getafe’de üç sezonda toplam 32 golü olan Enes’in önünde sadece Angel Rodriguez (36) ve Manu del Moral (37) bulunuyor.