Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez itirafları bir bir patlattı: ‘Ronaldo ayrıldığı için mutluyum’

2016 yılından beri aşk yaşayan ve bu beraberlikten 3 tane çocukları olan Cristiano Ronaldo ve sevgilisi Georgina Rodriguez aynı zamanda birer magazin figürü olarak da, dikkatleri üzerlerine çekiyor. Rodriguez, bir dijital platformda yayınlanan ”I Am Georgina” isimle şovuna Ronaldo ile özel hayatlarına dair pek çok merak edileni anlatırken, bir itiraf gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar.

MAĞAZADA TANIŞTILAR

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, Real Madrid döneminde Madrid’de ünlü bir mağazada satış asistanı olarak çalışan Georgina Rodriguez’le tanıştı. İkili 2016 yılından bu yana aşk yaşıyor.

BEBEKLERİNİ KAYBETTİLER

Rodriguez ve Ronaldo Kasım 2017’de ilk çocukları kızı Alana Martina’yı ve 18 Nisan 2022’de ikiz çocukları Angel ve Bella Esmeralda’yı kucaklarına aldı. Ancak Angel doğumdan kısa bir süre yaşamını yitirdi.

ÜVEY ANNELİK YAPIYOR

Rodriguez, kendisinin dünyaya getirdiği 3 çocuğun yanı sıra Ronaldo’nun 2010’da dünyaya gelen Cristiano Junior, Haziran 2017’de Ronaldo’nun taşıyıcı annelik yoluyla Eva María ve Mateo adında ikiz çocuklarına da üvey annelik yapıyor.

HAYATI DEĞİŞTİ

Cristiano Ronaldo ile yaşadığı aşk Georgina Rodriguez’in hayatını tamamen değiştirdi. Şimdilerde çok ünlü markalarla iş birliği yapan Rodriguez, kendisini konu alan bir dizi de yayınlıyor. Rodrgiuez ”I Am Georgina” isimli reality şovda özel hayatına dair yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine geçti.

BOMBAYI PATLATTI

İkinci Manchester United dönemi Kasım 2022’de biten Ronaldo ardından Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr’a transfer olmuştu. Rodriguez bu transfer sürecine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.

30 yaşındaki sosyal medya yıldızı “Cris bana Al-Nassr’da oynayacağını söylediğinde çok rahatladım çünkü Manchester’dan ayrılmak istiyordum. Bizi büyük bir şeyin beklediğini biliyordum ve oldukça motive olmuştuk. Suudi Arabistan’a geldiğim için çok mutluydum. Ancak böylesine radikal bir yeni başlangıçtan duyulan sevinç, yaşanan bazı ani değişiklikler nedeniyle biraz azaldı.” dedi. Sözlerine şöyle devam etti:

“Başlangıçta inişler ve çıkışlar yaşadım çünkü daha önce hiç bu kadar uzun süre bir otelde kalmamıştık. Kimsenin beni görmesini istemediğim günler oldu.”

Real Madrid taraftarlarına duyduğu minnete de değinen Rodriguez, ”Nereye gidersek gidelim, bugün olduğu gibi Cris’i coşkuyla alkışlamaya ve onun adını haykırmaya devam edeceklerini biliyorum” dedi.