Galatasaraylı futbolculardan Şampiyonlar Ligi yorumu!

GALATASARAYLI FUTBOLCULARDAN ŞAMPİYONLAR LİGİ YORUMU

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı oyuncuları Berna Yeniçeri ve Arzu Karabulut, Şampiyonlar Ligi’ndeki yollarını ve kadın futbolunun gelişimini beIN SABAH programında anlattı.
Kadın futbolunun bu noktaya gelmesi için büyük çaba harcadıklarını belirten Berna Yeniçeri, “Bu işe 20 senemizi verdik. Buralara gelmesi için çok çalıştık ve çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Bu sadece kulüp bazlı değil, milli takım bazlı da aynı şekilde… Bunun için aslında hepimiz mutluyuz.” dedi.
“BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETTİK”
UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turuna kalmalarının tarihi bir başarı olduğunun altını çizen Yeniçeri, ” Aslında biz son 16 turuna kalarak büyük bir başarı elde ettik. Bundan sonrası bizim için de çok zorlu çünkü kuramızda Şampiyonlar Ligi şampiyonları var ama biz Galatasaray olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
“KIZ ÇOCUKLARINA ÖRNEK OLDUK”
Gelecek nesile güzel bir örnek olduklarını söyleyen Arzu Karabulut, “Gelecekteki nesile güzel bir örnek olmamız bizim için en güzel şeydir. Çok izleyenimiz oldu. Çok büyük kitlelere sahip olduk. Küçük kız çocuklarına örnek olduk. Kadın futbolu son yıllarda inanılmaz ilerledi. Büyük takımlarında kulüplere katkısı olduktan sonra daha çok ilgi ve alaka olur.” dedi.