Real Madrid taraftarları linç etti: ‘Kırbaç cezası verilmeli!’ Arda Güler’in işine yarayacak tepki…

Real Madrid, LaLiga’nın 8. hafta mücadelesinde derbide Atletico Madrid’e konuk oldu. Arda Güler’in süre almadığı olaylı karşılaşma 1-1 sona ererken zaman zaman Arda Güler forma savaşı veren Los Blancos’un genç yıldızı, sosyal medyada adeta linç yedi. İşte detaylar…

MADRİD DERBİSİNDE KAZANAN YOK

İspanya LaLiga’nın 8. hafta mücadelesinde Real Madrid, Atletico Madrid’e konuk oldu. Madrid derbisi, 1-1’lik eşitlikle sona erdi ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

ARDA GÜLER YEDEK KALDI

Fenerbahçe’nin eski yıldızı Arda Güler, Madrid derbisinde yedek kaldı. Carlo Ancelotti’nin kulübede beklettiği süper solak, karşılaşmada süre alamadı.

OLAYLAR ÇIKTI, MAÇ DURDU

İlk yarısı golsüz sona eren dev maçın 64. dakikasında Real Madrid, Miltao’nun golüyle 1-0 öne geçti. Bu golün ardından stadyumda gerginlik yükseldi. Kale arkasından, kaleci Courtois’nın bulunduğu bölgeye atılan yabancı maddelerin ardından oyun durdu.

SIMEONE VE OYUNCULAR TRİBÜNE GİTTİ

Yaşanan gerginliğin ardından Diego Simeone ve Atletico Madrid oyuncuları, taraftarları sakinleştirmek için tribünlere gitti. Daha sonra hakem, iki takımın oyuncularını da soyunma odasına gönderdi.

OYUN DEVAM ETTİ

Yapılan anonsta, sahaya yabancı madde atılması durumunda maçın ileri bir tarihe erteleneceği duyuruldu. Ardından takımlar yeniden sahaya geldi ve oyun kaldığı yerden devam etti.

NE YAPTIN ENDRICK!

Madrid derbisinde skor 1-0’ken Real Madrid, farkı ikiye çıkarmaya çok yaklaştı. Oyuna 87. dakikada giren Endrick, hızlı hücumda soldan bindiren Bellingham’a pas vermek yerine şut çekti ve top kaleci Oblak’ta kaldı.

90+5’TE CORREA ŞOKU

Endrick’in pozisyonundan 8 dakika sonra Atletico Madrid, Angel Correa’nın golüyle derbide durumu 1-1’e getirdi. Atleti tribünleri adeta sevinçten yıkılırken Real Madrid taraftarları sosyal medyada Endrick’e isyan etti.

‘KIRBAÇLANMASI GEREKİYOR!’

İşte Goal’ün derlediği habere göre bazı Real Madrid taraftarlarının, X’te Endrick’e tepkileri: @AFC_Fazeel: “Endrick’in bir odaya kapatılması ve kırbaçlanması gerekiyor. Ana karakter sendromu onu öldürecek!” @FCBJimmy_: “Endrick’in şansını tekrar izledim ve düşündüğümden de kötüydü. Profesyonel bir futbolcuya benzemiyor.”

‘OLGUNLAŞMAMIŞ ÇOCUK!’

@saweezo: “Endrick mahvetti dostum… Jude kelimenin tam anlamıyla boştaydı. Olgunlaşmamış çocuk!” @MHassanFootball: “Endrick’in komedisi, bu kadar büyük bir maçta iki puana neden olana komiklik.”

‘SADECE KENDİSİ İÇİN OYNUYOR!’

@BodegaaCat: “Endrick’i oyuna almak onlara bu maça mal oldu. O sadece kendisi için oynuyor.”