Simge Sağın’dan Mauro Icardi ve Kıbrıs itirafı!

‘Aşkın olayım’ şarkısı ile Galatasaray’ın stadyumu Rams Park’ta iki yıldır sesi yankılanan Simge Sağın, zaman zaman Mauro Icardi ile ilgili spekülasyonlara maruz kalıyor. Ünlü şarkıcı, son olarak Harbiye’de verdiği konser öncesinde Arjantinli golcüyle ilgili çarpıcı sözler söyledi. İşte detaylar…

G.SARAY İLE ÖZDEŞLEŞTİ

Beşiktaşlılığıyla bilinen Simge Sağın, son iki yıldır Galatasaray ile özdeşleşmiş durumda. Mauro Icardi’nin attığı her golden sonra Sağın’ın, “Aşkın olayım” şarkısının çalması, ünlü şarkıcıyı sarı-kırmızılı camiaya yakınlaştırdı.

ŞAMPİYONLUK TÖRENİNE KATILDI

Son dönemin popüler şarkıcıları arasında yer alan Simge Sağın, Galatasaray’ın 2022-2023 sezonu şampiyonluğunu kutladığı törende de yer almıştı. Sağın, Mauro Icardi ile ‘Aşkın olayım’ şarkısında düet yapmıştı.

BEŞİKTAŞLILARDAN TEPKİ GELMİŞTİ

Daha önce Beşiktaşlı olduğu bilindiği için, Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarına katılan Sağın, Beşiktaşlı taraftarlardan yoğun tepki almıştı. Sağın, yaşanan süreçle ilgili şunları söylemişti:

‘ARTIK FANATİK BEŞİKTAŞLI DEĞİLİM’

“Ben çok fanatik Beşiktaşlıydım, artık değilim. Fanatikliğimi geçen yıl bunları yaşarken bir kenara bırakmak zorunda kaldım. Yaşadığım şey, benim fanatikliğimin de üstüne çıktı. Artık bir yerde hem sanatçılığımın hem de o kadar dinleyicinin karşısında bir duruş sergilemem gerekiyordu.”

ICARDI SORUSUNA YANIT

Simge Sağın, geçtiğimiz günlerde Harbiye’de verdiği konserden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, Mauro Icardi sorusuna da yanıt verdi.

‘BOŞANIYORLAR, HABERİNİZ VAR MI?’

Simge Sağın, “Mauro Icardi boşanıyor haberiniz var mıydı, bu konuda ne söylemek istersiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

‘BENİ KIBRIS’TA OYUNA GETİRDİNİZ’

“Beni Kıbrıs’ta oyuna getirdiniz aldık başımıza belayı… Benim Icardi ile alakalı konuşabileceğim hiçbir şey yok asla da olamaz. Ayrılıklarıyla alakalı bir şey söylemem hiçbir fikrim ve alakam yok beni hiç ilgilendirmiyor.

‘AYRILIYORLARSA HAYIRLISI OLSUN’

Bu konuyla alakalı bağlantım, alakam yok. ben herkesin mutlu olmasını isterim. Ayrılmasınlar, ayrılıyorlarsa da hayırlısı olsun.”