Yunus Akgün: “Daha da iyi olacağım inşallah”

YUNUS AKGÜN DAHA DA İYİ OLACAĞIM İNŞALLAH

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Rams Park’ta oynanan mücadeleyi sarı kırmızılılar 1-0 kazandı.
Mücadele sonrası Galatasaray futbolculardan Yunus Akgün, Kaan Ayhan ve Gabriel Sara, beIN SPORTS mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.
Yunus Akgün: “Sol kanatta az oynamıştım. Hocam bana neler istediğini söylemişti. Sağ sol hiç fark etmiyor. İyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Geçen iki maçta istediğimiz sonuçları alamamıştık. Bugün kazanmak önemliydi. Milli aradan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. Maç oynadıkça daha iyi bir Yunus olacağını söylemiştim. Daha da iyi olacağım inşallah.”
Kaan Ayhan: “Zor maç olmasına rağmen çok iyi bir performans gösterdik. Son iki maçta ikinci yarı zorlanmıştık. Bugün daha da konsantreydik. Haklı bir galibiyet aldık. Skor 1-0 ama dominant bir oyun oynadık. Şimdi milli ara var. Oraya iyi bir şekilde gidip dönmek istiyoruz. Sezon başından beri bir iki maç hariç üst düzey performans gösteriyoruz. Geçen seneye göre daha iyi bir takım vardı. Bu maçta iki üç gol daha atabilirdik ama olmadı. Şampiyonluk sonrası takımlar zorlanıyor ama biz hala zirvedeyiz.”
Gabriel Sara: “Maçta çok iyi bir performans sergiledik. Son maçlarda yaşadığımız puan kaybı sonrası yeniden kazanmak güzel oldu. Şimdiye kadar çok fazla maç oynadık. Biraz yorgunum. Ailemle birlikte milli arada İstanbul’u gezeceğiz. Daha sonra yeniden devam edeceğiz”