TRANSFER HABERLERİ | Galatasaray’ın yıldızına sürpriz talip! Ara transferde…

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında sahasında Alanyaspor’u 1-0 mağlup ederek milli araya lider giren Galatasaray’da devre arası transfer çalışmaları başladı. Sarı-kırmızılı ekipte takıma yeni katılacak isimler haricinde takımdan ayrılacak isimler de merak konusu. Son olarak Cimbom’da o isimle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar… (GS SPOR HABERİ)

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray evinde Alanyaspor’u ağırladı.

Sarı-kırmızılılar, Yunus Akgün’ün 28. dakikada attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazanarak milli araya lider girdi.

Cimbom, Alanyaspor galibiyetiyle ligde şimdiye kadar oynandığı 8 maçta 7. galibiyetini alırken 1 de beraberlik yaşadı.

Galatasaray’ın bu sezon ligde yaşadığı tek puan kaybı, Süper Lig’in 7. haftasında evinde ağırladığı Kasımpaşa’yla 3-3 berabere kaldığı maç oldu.

Sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş ve Trabzonspor’la birlikte ligde şu ana kadar hiç yenilmeyen 3 takımdan birisi.

UEFA Avrupa Ligi’nde ise çıktığı 2 maçta 1 galibiyet 1 de beraberlik alan Galatasaray, 4 puanla 8. sırada yer alıyor.

Sarı-kırmızılılar, bu sezon şimdiye kadar 13 resmi resmi karşılaşmaya çıkıp 8 galibiyet alırken, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı..

Galatasaray’ın yaşadığı 3 mağlubiyetin biri Beşiktaş’a karşı Süper Kupa Finali’nde kaybettiği 5-0’lık maç olurken diğerleri ise Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Young Boys’a karşı deplasmanda 3-2 ve iç sahada 1-0 kaybettiği maçlar oldu.

YUNUS AKGÜN’ÜN YÜKSELEN FORMU

Sarı-kırmızılı ekipte önce Wilfried Zaha’nın Lyon’a kiralanması sonra Kerem Aktürkoğlu’nun 12 Milyon Euro’luk bonservis bedeliyle Benfica’ya transfer olmasıyla birlikte düzenli forma şansı bulmaya başlayan Yunus Akgün, performansıyla göz doldurdu.

Son olarak Galatasaray’ın ligin 8. haftasında Alanyaspor’la oynadığı maçta gol atarak takımına 3 puanı getiren Milli futbolcu ayrıca Avrupa Ligi’nde çıktığı 2 maçta da gol atmayı başardı.

Öte yandan sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları devam ediyor.

Cimbom’da devre arası transfer döneminde takıma yeni katılacak isimler haricinde takımdan ayrılacak olan isimler de merak konusu.

Son olarak sarı-kırmızılı ekipte o isimle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

ZIYECH’LE YOLLAR AYRILIYOR

Galatasaray’ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech’i Katar ekibi Al-Gharafa SC’nin ara transferde kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Transfermarkt verilerine göre, Ziyech’in Al-Gharafa SC’ye transfer olma ihtimali %60 olarak belirtildi.

Yeni sezonda sarı-kırmızılı ekiple sadece 4 maçta süre bulan 31 yaşındaki isim, bu maçlarda takımına herhangi bir gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Ziyech’in Galatasaray’la olan sözleşmesi Haziran 2025’te sona eriyor.