Prizmabet CANLI| Dursun Özbek konuşuyor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılıların gündemine dair açıklamalarda bulunuyor.

PRİZMABET ŞİKAYET 

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılıların gündemine dair açıklamalarda bulunuyor.

CANLI AKTARIYORUZ
SAYFA SÜREKLİ GÜNCELLENMEKTEDİR!

DURSUN ÖZBEK’İN AÇIKLAMALARI

“Mediciyeköy’deki binamızın işbirliği için Nevita ile yaptığımız anlaşmayı duyurmak için buradayız. İlk günden beri öncelikli amacımız mali açıdan güçlü, sürdürebilir sportif başarıya sahip, her branşta rekabet eden bir kulüp haline getirmek. Bunun için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bu çalışmalardan birisi de Mecidiyeköy’deki arazimizin geliştirilerek değerlendirilmesi. Bu değerlendirmeyle birlikte kulübümüz üstünde ağır bir yük olan Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmanın ilk adımını atacağız. Florya ve Kemerburgaz projelerimizin hızlanması açısından da Mecidiyeköy projemiz büyük önem arz ediyor.”

“PREJENİN ADI LEO”

“Projemizin adı Leo! Galatasarayımız’a yakışan aslan gibi bir proje olacak. Tüm Galatasaraylılar, buna bir yatırım fırsatı olarak baksın.”

“KESİN RAKAM SÖYLEYEMİYORUZ”

“Yatırım miktarı takribi 100-150 milyon TL arasında değişiyor. Günlük fiyatlar hızla değişiyor. O yüzden kesin rakam söyleyemiyoruz. Burası çok güzel, çok önemli bir rezidans olacak. Dolayısıyla onun hak ettiği bir harcama şeklinde olacağız. Gerek dekorasyonu, gerek işletme sistemiyle. Herkesin tercih edeceği, herkes için yatırım fırsatı olacak bir gayrimenkul olacak.”