Prizmabet Van Gaal’den değişik kelamlar: “Dudaktan öpüşüyoruz”

Hollanda Teknik Yöneticisi Louis Van Gaal, Arjantin maçı öncesi konuştu. Tecrübeli teknik adam, kendisi için, “Birlikte çalıştığım en makûs hoca” diyen Angel Di Maria’ya farklı bir karşılık verdi.

PRİZMABET ŞİKAYET 

Dünya Kupası’nın çeyrek final müsabakasında Arjantin ile karşılaşacak Hollanda’da teknik yönetici Louis Van Gaal, basın toplantısında konuştu.

71 yaşındaki teknik adam, Arjantin’de Angel Di Maria’nın geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda kendisi için “Birlikte çalıştığım en makûs teknik yönetici Van Gaal” kelamlarının hatırlatılması üzerine, “Angel Di Maria’nın bunu söylemesine çok üzümdüm. Yanımda Memphis Depay oturuyor. O da o vakitler Manchester United’daydı ve tıpkı şeyleri yaşadık, artık Depay’la dudaktan öpüşüyoruz” tabirlerini kullandı.

Di Maria konusu için açıklamalarına devam eden tecrübeli hoca, “İnsanlar gülüyor fakat Depay’ı o devir Manchester United’da atakçılar listesinde son sıraya koymuştum. Bir teknik yönetici sebepsiz olarak bunu yapmaz. Tahminen de yanlış bir karardı. Bakalım Arjantin maçında birbirimize ne kadar yeterli davranacağız.” diye konuştu.

Hollandalı teknik adam, “Messi’yi nasıl durduracaksınız?” sorusu karşısında ise, “Taktiklerimizi size açıklamayacağız. Kendi taktiklerimizi söylemek çok aptalca olur” yanıtını verdi.

Hollanda, Arjantin ile Dünya Kupası’nın çeyrek final maçında 9 Aralık Cuma günü TSİ 22.00’de karşı karşıya gelecek.