Redmond’tan transfer açıklaması: “Para sorun değil” #Marsbahis #prizmabet #Yorkbet #Bets10 #BetSaati #Freybet #Nisanbet #Betexper

Beşiktaş’ta Nathan Redmond, son haftalarda gösterdiği performansla göz kamaştırıyor. Teknik yönetici Şenol Güneş’in de hayli mutlu olduğu İngiliz yıldız ile yeni mukavele imzalanmak isteniyor. Teşebbüslerine devam eden Kartal’ın önünde tek bir pürüz kaldı.

Beşiktaş’ta son haftalarda performansıyla dikkat çeken yıldızı Nathan Redmond’la ilgili yeni mukavele konusunda gelişmeler yaşanıyor…

Siyah-Beyazlılar’ın son haftalardaki yükselen yıldızı Nathan Redmond, dönem sonu bitecek kontratıyla ilgili olarak, “Lig devam ederken karar vermiş değilim. Önümüzde değerli maçlar var. Vaktimiz var. Duruma bakacağız” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’tan 1.5 milyon Euro kazanan İngiliz sağ kanat oyuncusu, geçtiğimiz yaz kontratını feshettiği Premier Lig kadrosu Southampton’dan da 700 bin Euro fiyat alıyor.

OLUMLU YAKLAŞIM GÖSTERDİ

Siyah-beyazlı yönetimciler, Redmond’la yeni sözleşmeyle ilgili ekonomik olarak rastgele bir sorun bulunmadığını belirtti. 29 yaşındaki futbolcunun, kendisine sunulan 2+1 yıllık kontrat ve 1.5 milyon Euro da yıllık fiyat teklifine olumlu yaklaşım gösterdiği belirtildi. Redmond, haziran ayında doğum yapacak eşiyle birlikte geleceğiyle ilgili kararını verecek.