Curry, mola yanılgısı için: “Suçu koç üstlense de, yanılgı bende” #Marsbahis #prizmabet #Yorkbet #Bets10 #BetSaati #Freybet #Nisanbet #Betexper

Golden State Warriors guardı Stephen Curry, dün gece Sacramento Kings’e karşı oynanan maçın sonunda alınan teknik faulün koç Steve Kerr’ün değil, kendisinin yanılgısı olduğunu söyledi.

Golden State Warriors guardı Stephen Curry, dün gece Sacramento Kings’e karşı oynanan maçın sonunda alınan teknik faulün koç Steve Kerr’ün değil, kendisinin yanlışı olduğunu söyledi.

Curry, maçın bitmesine 40 saniye kala gelen ikili sıkıştırma sonrası hareket edecek yer bulamayınca top kaybı yapmamak için mola almış, ama Warriors’ın hiçbir molası kalmamıştı.

Warriors tarafından gelen bu kusur, Kings’e bir teknik hür atış ve De’Aaron Fox’tan gelen üçlük isabetiyle birlikte toplamda dört sayı kazandırmıştı.

Lakin tüm bunlara karşın rakibinin öne geçmesine müsaade vermeyen ve maç sonunda Harrison Barnes’ın üçlük denemesinde isabet bulamamasıyla 126-125 galip gelen Warriors grubunun yıldızı Curry, müsabaka sonrası şu tabirleri kullandı:

“Mola hakkımızın kalmadığını fark etmemiştim. Koç (Steve Kerr) bunun sorumluluğunu üstlense de, palavra yok, şahsen çok zekice bir hareket yaptığımı sanmıştım. Benche baktığımda herkes başını sallıyordu. Bahtsız bir durumdu.”

Curry ayrıyeten Golden State’in üçüncü çeyreğin sonunda 10 sayılık bir üstünlük sağladıktan sonra, dördüncü çeyrekte Sacramento’nun geri dönüşüne pürüz olmasında bulduğu basketlerin tesirini de şu biçimde konuştu:

“Öyle görünmeyebilir lakin şutumu her vakit kovalarım. Daima ikili sıkıştırma üzere şeylere maruz kalıyorum, yani şut atmamam pasif kaldığım manasına gelmiyor. Hakikat oyunu oynamak için savunmayı okuduğum manasına geliyor.”

Curry geceyi 11/22 şut isabetiyle 32 sayı bularak tamamlamıştı.