Narin Güran’ın Babası Arif Güran’dan ‘Nevzat’ Açıklamaları: “Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış”

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra derede saklanmış halde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın günlerdir süren soruşturmasındaki sır perdesi henüz kalkmadı. Aileden birçok kişinin olduğu soruşturma devam ederken acılı baba Arif Güran’dan …

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra derede saklanmış halde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın günlerdir süren soruşturmasındaki sır perdesi henüz kalkmadı. Aileden birçok kişinin olduğu soruşturma devam ederken acılı baba Arif Güran’dan ‘Nevzat’ hakkında çok konuşulacak açıklamalar geldi. 

A Haber’e açıklamalarda bulunan Arif Güran, tutuklu bulunan Nevzat hakkında ‘O adam her akşam gelip yanımda oturuyordu. O adam canidir. Ha yapan ha saklayan… Bana sorarsanız ondan başkası değildir. Olaydan bir kaç gün önce kızıma para vererek kendisine alıştırmış’ dedi. 

Kaynak: https://www.sabah.com.tr/galeri/yasam…

İlk kaybolduğu günden bu yana Türkiye gündeminin en çok konuşulan konularından biri haline gelen, kaybolduktan 19 gün sonra derede cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturması devam ediyor.

Narin’in cesedi bulunmasından sonra bir çok kişi gözaltına alındı ancak tüm oklar Nevzat, amca Salim Gürkan ve annenin üzerinde.

8 yaşında hayattan koparılan Narin Güran’ın acılı babası Arif Gürkan, A Haber’e verdiği röportajda Nevzat hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Arif Güran’ın Nevzat hakkındaki açıklamaları:

‘Devletin gözünde ailemdeki 12 kişi şüphelidir. Kesin bir şekilde bu suçludur yapmıştır diyemiyoruz. Ama Nevzat Bahtiyar benim kızımı saklamış. O adam her akşam gelip yanımda oturuyordu. O adam canidir. 

Ha yapan ha saklayan… Bana sorarsanız ondan başkası değildir. Olaydan bir kaç gün önce kızıma para vererek kendisine alıştırmış.”